Ναυλώσετε από εμάς

Γνωρίζουμε ότι η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες και γι 'αυτό και οι υπηρεσίες μας στον τουριστικό και ταξιδιωτικό τομέα ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, ειδικά η ναύλωση θαλαμηγού.

Ευρεία Γκάμα Θαλαμηγών
Ευρεία Γκάμα Θαλαμηγών
Μεγάλα και πολυτελή mega γιοτ, γρήγορες και υπερμοντέρνες μηχανοκίνητες θαλαμηγοί ή παραδοσιακά ιστιοοπλοϊκά με μοναδική κομψότητα.
Έμπειρο Πλήρωμα
Έμπειρο Πλήρωμα
Θα έχετε ένα πολύ φιλικό και έμπειρο πλήρωμα, πολύ διακριτικοί στην υπηρεσία τους, για τις μοναδικές και αξέχαστες διακοπές σας.
Κανόνες Ασφαλείας
Κανόνες Ασφαλείας
Εγγυόμαστε ότι όλα τα σκάφη μας λειτουργούν σύμφωνα με τους αυστηρότερους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.
Γιατί να κάνετε κράτηση μέσω μας

Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη, ένας αγαπημένος προορισμός για ιστιοφόρα, θαλαμηγούς και ιστιοπλοϊκό και μεταξύ των πιο ελίτ τουριστών.

Τα ελληνικά νησιά προσφέρουν απίστευτες εμπειρίες για ιστιοπλοϊκές διακοπές στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο. Το γραφείο μας προσφέρει πολυήμερες κρουαζιέρες που είναι ταξίδια εξερεύνησης της Ελλάδας. Προσφέρουμε ημερήσιες ή εβδομαδιαίες ιδιωτικές κρουαζιέρες με γιοτ για την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, το Σαρωνικό, τις Σποράδες, το Ιόνιο, τη Ρόδο, την Τουρκία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, την Ιταλία και τη Γαλλία.

Η Ελληνική μορφολογία περιλαμβάνει χιλιάδες νησιά και νησίδες διασκορπισμένα στο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος, ένα πραγματικά μοναδικό φαινόμενο στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Με κάθε ναύλωση σκάφους σχηματίζεται και συμβουλεύει η έμπειρη ομάδα κρουαζιέρας του γραφείου μας για να καλύψει τις απαιτήσεις σας. Εγγυόμαστε ότι όλα τα σκάφη μας λειτουργούν σύμφωνα με τα αυστηρότερα παγκόσμια πρότυπα και τους αυστηρότερους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς για την ασφάλεια.

Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και πλήρως εξειδικευμένο για να σας εκπαιδεύει σε θέματα ασφαλείας καθώς η συντήρηση των πλοίων πραγματοποιείται μόνο σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εξουσιοδοτημένα κέντρα service. Μεγάλα και πολυτελή mega γιοτ, γρήγορες και σύγχρονες μηχανοκίνητες θαλαμηγοί ή παραδοσιακά ιστιοοπλοϊκά με μοναδική κομψότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για την απόλυτη εμπειρία ναύλωαης γιοτ που σας αξίζει. Εάν έχετε κάποια όνειρα που θα θέλατε να μετατραπούν σε πραγματικότητα τότε μην διστάσετε να μας καλέσετε. Είτε αν χρειάζεστε χαλαρωτικές διακοπές, είτε μια διασκέδαστική εμπειρία ιστιοπλοΐας, το γραφείο μας θα σας σχεδιάσει μια εξατομικευμένη ιδιωτική κρουαζιέρα που θα θυμάστε για πάντα.

Όχι μόνο μπορείτε να απολαύσετε τα γαλήνια νερά και το φρέσκο αεράκι, ταξιδεύοντας μαζί μας θα επισκεφτείτε και μια μυριάδα μαρίνων καθώς και τις παρακείμενες παράκτιες πόλεις τους. Μπορείτε να τις εξερευνήσετε για μια ώρα, μια μέρα, μια νύχτα ή και περισσότερο για να ανακαλύψετε την τοπική κουλτούρα και κουζίνα που κάθε πόλη και λιμάνι έχει να προσφέρει.